Yritystilaisuudet

Teijon Kartano tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet järjestää yritystapahtumia muutaman hengen kokouspäivästä suurempiin kesäjuhliin. Myös erilaiset tuotepromootiot, -kuvaukset sekä vastaavat onnistuvat mainiosti historiallisissa ja edustavissa puitteissa.

Teijo ei ole ravintola, ei hotelli eikä kongressikeskus. Se on yksityiskartano, johon tullaan vieraaksi. Yhdet vierailijat ja tilaisuus kerrallaan. Eli saatte täällä rauhan olla oman ryhmänne kesken, vain voimakkaasti puhutteleva historia ympärillänne. Kaukana muista, myös ajallisesti, sillä jo kartanon puistoon astuessaan tuntee siirtyvänsä vuosisatoja taaksepäin.

Suurin mielekäs vierasryhmän koko päärakennuksessa on noin 50 henkilöä. Kesäisin suuri puisto ja sivurakennuksien aputilat mahdollistavat suurempienkin tapahtumien järjestämisen.

Kokouspäivän järjestämme pakettina, johon kuuluvat tarpeen mukaan kahvitauot ja ateriat kevyestä lounaasta aina suureen kartanoillalliseen asti. Tasokkaat menuvaihtoehdot noudattavat puitteiden historiallisen hengen mukaista linjaa. Cateringkumppaninamme toimii korkeatasoisesta ruoastaan ja hyvästä palvelustaan tunnettu Salon Seurahuone.

Mikäli päivänne sisältää myös muita aktiviteetteja, Teijon alueen erilaisten liikunta-, virkistys- ja ohjelmapalvelujen kirjo varmasti pystyy täyttämään vaativammatkin tarpeet. Luonnollisesti Teijon ruukin ja kartanon historian opastettu kierros voidaan liittää osaksi päivänne ohjelmaa.

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelumme kautta.

myynti@teijonkartano.fi
© 2018 Teijon Kartano