Häät & Juhlat

Teijon Kartano on paitsi erittäin edustava juhlapaikka, myös historiallisesti ainutlaatuiset puitteet ja tunnelman tarjoava tila elämän tärkeimpien hetkien viettämiselle. Asuinkartanoksi sisustetussa päärakennuksessa tilaisuuden intimiteetti on erinomainen, tarjoten koko seurueelle aikamatkan ruukinpatruunoiden loisteliaaseen elämään.

Teijo on yksityiskartano, johon otamme vain yhdet vierailijat ja yhden tilaisuuden kerrallaan. Päärakennus ja sitä ympäröivä suuri puisto ovat yksityiskäytössänne koko juhlan ajan.

HUOM!
Emme ota tällä hetkellä vastaan tilaisuusvarauksia.

Suurin mielekäs vierasryhmän koko päärakennuksessa on noin 50 henkilöä. Kesäisin ulkoalueet mahdollistavat suurempienkin tapahtumien järjestämisen. Sivurakennukseen on kunnostettu erillinen luonnonkiviseinäinen sali, jossa orkesteri ja vauhdikkaammatkin tanssit onnistuvat mainiosti.

Cateringkumppaninamme toimii korkeatasoisesta ruoastaan ja hyvästä palvelustaan tunnettu Salon Seurahuone. Seurahuoneen Juhlapalvelun kautta on mahdollista saada myös juhlapäivän kokonaistoteutus suunnitteluineen ja somistuksineen. Asiakas voi tuoda omat alkoholijuomat kun kyse on suljetusta tilaisuudesta.

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelumme kautta.

myynti@teijonkartano.fi
© 2018 Teijon Kartano