Kokoustilaisuuksissa suuri kartano on kokonaisuudessaan yhden vierasryhmän käytössä.

Kokouspäivä Teijon Kartanossa

Teijon Ruukinkartano tarjoaa mahdollisuuden järjestää kokouspäivä tai muu suljettu tilaisuus ainutlaatuisissa ja varmasti unohtumattomissa puitteissa.

Teijo ei ole ravintola, ei hotelli eikä kongressikeskus. Se on yksityiskartano, johon tullaan vieraaksi. Yhdet vierailijat ja tilaisuus kerrallaan. Eli saatte täällä rauhan olla oman ryhmänne kesken, vain voimakkaasti puhutteleva historia ympärillänne. Kaukana muista, myös ajallisesti, sillä jo kartanon puistoon astuessaan tuntee siirtyvänsä vuosisatoja taaksepäin. Suurin mielekäs vierasryhmän koko päärakennuksessa on noin 50 henkilöä. Kesäisin suuri puisto ja sivurakennuksien aputilat mahdollistavat suurempienkin tapahtumien järjestämisen.

Kartanon paksujen kiviseinien sisällä ulkomaailma ja erityisesti tämän päivän hektinen elämänmeno tuntuu kovin kaukaiselta.

Kokouspäivän järjestämme pakettina, johon kuuluvat tarpeen mukaan kahvitauot ja ateriat kevyestä lounaasta aina suureen kartanoillalliseen asti. Tasokkaat menuvaihtoehdot noudattavat puitteiden historiallisen hengen mukaista linjaa. Mikäli päivänne sisältää myös muita aktiviteetteja, Teijon alueen erilaisten liikunta-, virkistys- ja ohjelmapalvelujen kirjo varmasti pystyy täyttämään vaativammatkin tarpeet. Luonnollisesti Teijon ruukin ja kartanon historian opastettu kierros voidaan liittää osaksi päivänne ohjelmaa.

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse, (02) 7366 470 tai sähköpostilla myynti@teijonkartano.fi.

Alkuun
Teijon Kartano
25570 TEIJO
Puh. (02) 7366 470
info@teijonkartano.fi
Kiertokäynnit ryhmille